Härmleken – Ibland är jag skådis

Ni som känner mig efter att ha läst denna blogg ett tag, vet redan att jag är mycket intresserad av konst, skådespel och film. Ja, samt allt annat som är lite extra och förgyller livet. Jag vill helt enkelt ha allt på ett bräde. Ibland känner jag mig dock leksugen och vill vara någon annan för ett tag. Ja, det kan jag väl kosta på mig. Jag kan ju inte vara perfekt varje dag. Här har jag då sedan en tid hittat på något som jag kallar för härmleken. I det fallet har jag då alltid någon skådespelare jag vill härma. Någon som varit extra rolig att härma på senaste tiden har varit en av mina favoriter, Carl-Einar Häckner. Ja, du vet trollkarlen som är lite speciell.

Ja, det passar mig perfekt då jag själv alltid känner mig speciell. Här finns det ju så mycket att se till och att fixa till den rätta stilen kan ta ett tag. För att minnas dessa tillfällen när jag gått in i min udda lek med hull och hår, så filmar jag naturligtvis mig själv. Har faktiskt funderat på att lägga ut detta på Youtube och tjäna en hacka. Kanske blir jag en sån där ”Youtubare” eller vad det nu kallas. Carl-Einar är ju också snusare, så för att få den äkta känslan så måste jag även se till det. Här har jag då köpt mig en snussats och använder detta fina snus för att få till den rätta stilen. Jag har spytt några gånger och varit allmänt såsig på grund av min ovana med snus, men det får jag tåla, för C-E är värd det. Ja, Carl-Einar är den figur jag gjort flesta videosnuttar av på senaste tiden.

Du frågar säkert hur det står till med mig?

Den naturliga frågan kan ju givetvis vara hur det verkligen står till med mig. Jodå, allt väl. Jag trivs med livet som vanligt och är bara mig själv. Trots att jag tycker denna lek är fantastisk, så har jag dock inte funnit någon som vill leka den med mig. Jaså, är det förståeligt? Nä, det tycker jag inte. Alla kan behöva koppla av från sig själva ibland, leva ut och bara känna fantasin flöda i kroppen. En del använder knark och för mycket sprit för detta, medan jag bara hittar på något skoj. Det är väl inget fel på det? Naturligtvis går jag sedan tillbaka till mitt riktiga jag, som jag fortfarande älskar. Öppnar en flaska vin och äter något gott till en bra film. Reser och har det gött. Precis som en riktig cool katt med klass. Mjau 😉