Planerar en resa ut i vida världen

Egentligen kan jag ta semester precis när jag vill, men gör det sällan då jag lever ensam och inte har några speciella planer. Denna gång har jag dock en plan och detta är att vara den som snart tar en resa till ett land jag inte tidigare besökt. Jag har ju faktiskt aldrig rest till USA och det är något jag funderat på många gånger. Det är ju bara det att resan tar sån himla tid. Här är det ju då givetvis Disney World och Hollywood som ska besökas i så fall. Visst skulle detta vara något stort för en filmälskare som mig, men jag vet helt enkelt inte om det verkligen kommer att kännas så stort. Det finns ju också massor av länder i världen som har fina och stora vingårdar.

Här har jag ju då redan rest till Frankrike och upplevt detta ett par gånger. Med tanke på det vet jag inte direkt om detta skulle vara något så stort heller. Jag har ju liksom redan sett det. När jag har semester så sällan, vill jag ju att det hela ska bli perfekt. Jag hatar ju heller inte sol, bad och shopping. I det fallet finns det ju oändligt mycket att välja mellan. Här har jag ännu inte besökt Vietnam som alla säger har mycket vackra stränder. I det fallet finns ju även nästan hela Afrika och Sydamerika, men där kanske det inte finns mycket shopping att tala om. Ja, inte i Afrika i alla fall. Jag vet helt enkelt inte hur jag ska vrida och vända mig i mitt val.

Vad jag än väljer så blir det ju bra

Egentligen är det ju så enkelt att jag bara vill ha semester och komma bort från min dagliga miljö. Ja, kanske det är så att jag kan välja precis vad som helst, så kommer det helt enkelt att bli jättebra. Jag vet ju inte detta och det är det som är det värsta. Vill ju inte alls vara den som kastar både tid och pengar i sjön. Jag vet heller inte om jag ska ta med mig en polare på resan. Det kanske blir roligare. Ja, som ni ser så är även Adelkatten förvirrad ibland. Ni hänger väl dock fortfarande med och läser. Jag lovar att jag ska tänka över det hela och komma tillbaka med mera konstruktiva och konkreta beslut rörande detta stora dilemma.