När man gillar katter är det svårt att älska hundar

Ja, som de flesta redan har förstått så bär jag mitt namn med stolthet, precis som en katt kliver upp på bokhyllan för att spinna en liten stund. Jag älskar alltså katter och tycker själv många gånger att jag kan förlika mig med deras sätt att leva. De är mycket självständiga och gör som de vill. De liksom går sin egen väg i livet. Det passar ju mig för det gör ju jag också. Detta gör ju då att jag har mycket svårt att älska hundar, som enligt mig är mjäkiga varelser som måste tas om hand. Jag ser mig dock som en djurvän och visst är de små söta varelser när de är små doggos i alla fall. Något som de flesta måste göra är ju att ta väl hand om sina små djur.

Mat du inte ska ge varken katter eller hundar

Det är ju många som tror på myten att katter ska ha grädde, mjölk och rå fisk. Precis så är det kanske med många som funderar över vad hunden äter. Här handlar det väl då om färska råa kotletter och biffar samt lite öl som hunden tycks lapa i sig i ren glädje. Ja, mera fel kan det ju inte bli. Det bästa för katter och hundar är det torra foder som produceras av välkända fabrikat som håller en mycket hög kvalitet. Här har du då bland annat Royal Canin, Arion och Eukanuba som är mycket bra förslag på mat som katter och hundar mår bra av. Det som först nämndes kommer att vara mat som på sikt gör din bästa vän sjuk. Detta kan vara något som slår sig på njurar eller helt enkelt förkortar livet på katter och hundar.

Jag till och med rastar min katt

Ja, detta är något som mina grannar skrattar mycket åt, och samtalet går om huruvida jag verkligen inte behöver sinnesundersökas. I vilket fall skiter jag och min katt i det. Här handlar det om våra dagliga promenader. Ja, naturligtvis har jag insett att min katt behöver rastas och ut och gå precis som alla hundar. Det är väl inget lustigt med det. Här har Jalle, som han heter, lärt sig att gå i koppel. Det enda som jag inte ännu kommit till är att få honom att sitta på kommando. Dock är jag helt övertygad om att detta kommer att lyckas i framtiden. Alla måste leva för att ta hand om det djur de åtar sig att leva med. Mjau 😉