Snygg ska man vara annars kan det kvitta

Jag har ju alltid varit en klippa och en båt i samhället för stil och saker som gör livet lite godare att leva. I detta kommer ju din stil och hur du ser ut att ingå och med fokus på det är det ju ytterst viktigt att du verkligen framstår som en åtråvärd person i andras ögon. Ja, det är förstås om du är den som vill bli den riktiga herren på dansgolvet. Här handlar det då om kläder och val av accessoarer i kombination med detta. Naturligtvis kommer det också att handla om dofter och din frisyr. Här säger alla också att en vältrimmad och muskulös kropp skulle vara ett plus också. Det har jag aldrig upplevt som ett faktum, och har faktiskt lyckats väl med min lilla buk som nu för tiden står ut lite i jämförelse med bältet.

Det viktigaste är just din stil. Här kommer det att finnas saker som är helt ute, som egentligen inte skulle vara ute. En av de sakerna upptäckte jag för bara någon månad sedan. Det var hur jag kan göra frisyren mycket bättre och stadigare. Ja, idag glänser den verkligen även efter hundratals danssteg på golvet. Jag provade naturligtvis moderna produkter såsom vax, styling gel och hårspray. Visst fungerar det, men det är inget som går upp i mot den klassiska och traditionella produkten. Här är det pomade jag talar om, som är en fet, oljig och vaxliknande, ibland vattenbaserad produkt. Detta har funnits länge och tillhör det som är de riktiga grejorna för hårda grabbar när de vill ha en snygg styling på sin frisyr.

Så här gör du när du stylar ditt hår

Att håret ska vara slätstruket bakåt är helt klart. Här ska man ju se ut som en riktig maffiakille. Det verkar ju liksom som profilen blir lite mera spännande då och att uppmärksamheten riktas mot dig. Här kan du få det precis som du vill, då det finns både mjuka och stadiga versioner av denna härliga stylingprodukt. Jag föredrar naturligtvis den som håller håret stadigt på plats. När du applicerar detta i ditt hår ska det vara aningen fuktigt så att spridningen blir jämn. När gäller stylingen så är det naturligtvis den gamla hederliga kammen som gäller och inga mjuka tjejborstar. Något som är alldeles perfekt är att detta stannar kvar och inte tappar sin effektivitet att hålla frisyren. Helt enkelt blir du precis som du vill ge sken av att vara.

En cool katt behöver helt enkelt sin pomerade för att hålla pälsen grann – mjau 😉