Telefonbanken kommer från Mars

Idag kan man för satan inte göra något utan att vara en teknisk ingenjör. Ska det vara så stört omöjligt att vara den som kan prata med en vanligt livs levande människa. Här spelar det ju ingen roll om man ska kolla upp sin pension, kontakta skattemyndigheten eller få information från sin bank. Alltid är det dessa automatiska röster som hörs. Dessa kommer också alltid att säga gå till www….., eller så kan ni kontakta oss via e-post. Men om jag nu är en person som vill tala med en person öga mot öga då? Är detta i dagens moderna värld omöjligt? Ja, du vet som på den gamla goda tiden.

Förmodligen så kommer ju direkt 50% av alla som läser detta inlägg inte ha varit med på den gamla goda tiden. Ja, sedan är det alla de som har skolat om sig och verkligen gillar den förändring som har skett. Hur detta överhuvudtaget kan vara en möjlighet, är för mig ett av världens största mysterier. Ja , okej, jag är gammalmodigt det vet jag. Har ju till och med många av mina filmer kvar på VHS-band. Hur som helst tog telefonbanken rekordet denna månad. Det var faktiskt något av det dummaste jag har varit med om.

Ville föra över 5000 spänn till en kompis

Ja, den enda möjlighet jag har här är ju att använda telefonbanken eller Internetbanken. Jag valde först telefonbanken. Här fick jag ringa tre gånger innan systemet överhuvudtaget svarade mig. Redan där kan du ju tänka dig. Kö på den automatiska telefonbanken. Ja, det är till att utnyttja de moderna resurser som finns upptäckte jag. När jag sedan skulle utföra transaktionen, så fick jag svaret att banken uppdaterade sitt system och det inte gick att utföra några transaktioner just nu. Samtidigt hänvisade de till Internetbanken. Ja, som jag tog det så ljög de för mig. Ligger systemet nere så gör det väl det? Hur som helst tog jag tefatet till en bankomat och sedan till kompisen och gav honom direkt i handen. Det funkade precis som på den gamla goda tiden.